Jiu-jitsuclub Tora Glabbeek

tora kanji

Onthaal Nieuws Trainingsprogramma 6de Kyu Trainingsprogramma 5de Kyu Trainingsprogramma 4de Kyu   Reglement

Contact

Ludwig Lens, 3e dan, voorzitter
Dorpsstraat 115
3381 Kapellen
telefoon 0476/920438

Activiteiten

jiujitsuclub Tora Glabbeek, training gevechtstechieken jiujitsuclub Tora Glabbeek, training gevechtstechieken

Twee keer per week brengen we anderhalf uur door op de mat (de tatami). Wie een druk leven heeft, kan ook inschrijven voor maar één keer per week. We oefenen allemaal samen ongeacht leeftijd, geslacht of niveau. De trainingmeester of sensei geeft iedereen de kans te vorderen naargelang zijn of haar mogelijkheden en ervaring; we leren ook van elkaar.

De deelnemers bekwamen zich in het verdedigen zonder wapens door gebruik te maken van hun eigen lichaam. Alle handelingen worden onderwezen onder gerichte begeleiding en specifiek per functie. De deelnemers ondervinden dat de doeltreffendheid ligt in de veelzijdigheid van de oefeningen. Elke denkbare situatie wordt gedekt door een of meer technieken. In extreme gevallen, als de situatie het vereist, kunnen we deze technieken zelfs gebruiken om aan te vallen. De stijl van onze jiu-jitsutechniek is de ITO-OKITA. We werken met het aanzetten van klemmen volgens het hefboomprincipe.

We passen onze technieken pas toe als onze weerbaarheid faalt, en als laatste stap in een bedreigende situatie!

Bij een typische training komen een of meer van de volgende aspecten aan bod:

schouderworp bij training jiujitsu, club Tora Glabbeek schouderworp bij training jiujitsu, club Tora Glabbeek schouderworp bij training jiujitsu, club Tora Glabbeek

Er zijn geen wedstrijden! We nemen om beurten de rol van verdediger en aanvaller, en de aanvaller delft altijd het onderspit.

We nemen ook regelmatig deel aan federale trainingen om technieken en tips te leren van andere clubs.

Eens proberen

Wil je graag te weten komen of jiu-jitsu iets voor jou is, zonder al meteen te investeren in lidgeld of een kimono? Kom gratis kennismaken op onze training in de sporthal van Glabbeek op woensdagavond van 18u30 tot 20u00 of op zaterdagmorgen van 9u45 tot 11u30. Graag op voorhand een seintje op het telefoonnummer hierboven.

twee kimono's

Locatie

Het adres van de sporthal van Glabbeek luidt:

Sporthal Ter Linde
Tiensesteenweg 196 A
3380 Glabbeek

Links


Valid HTML 4.0! Laatste wijziging 25 april 2016